Berkleys Urbn brand er tidligere blevet omtalt her på napognyt.dk men her på redaktionen vil vi ikke undlade lige at give serien af stænger et ekstra ord med på vejen da vi mener at denne serie virkelig leverer værdi og fiskeoplevelse for pengene.

Serien indeholder mere end 30 stænger som hver især er dedikeret til et helt særligt formål. Formål der gør stængerne oplagte at kigge nærmere på hvis man holder af fiskeri efter aborre og sandart, put and take spinnefiskeri eller det helt lette spinnefiskeri efter gedderne.

Fælles for stængerne gælder at de er fremstillet i 30T kulfiber, lette og relativt hurtige hvilket er perfekt til fiskeri med kunstagn såsom jigs osv.

Den attraktive pris betyder ikke at stængerne halter bagefter for sammen med den hurtige, moderne aktion kommer stængerne i et bredt udvalg af stænger i et friskt design der matcher tidens trends.

Urbn stænger kommer i to udgaver Urbn og Urbn RS (Red Series) hvor kun designet og valg af øjer, hjulholder og håndtag afviger fra de øvrige Urbn stænger.

Urbn RS serien:
Urbn RS dækker over en serie klinger hvor der er ”kræset” lidt ekstra for designet og de monterede dele. ”Stylingen” er Japansk og det betyder særlige løberinge, finere og blødere skumhåndtag og en klinge udført i mat design.

RS serien består udelukkende af spinnestænger fra lidt over 6 fod til 8 fod. I denne række af spinnestænger gemmer der sig primært stænger rettet mod det ultralette og det lette spinnefiskeri. Kastevægtene starter på blot 0,5g og går på de kraftigste versioner op mod 20g. Det vil med andre ord være ideelt for dem der især begår sig ved put and take vandene med små blink og gennemløbere eller til dem der fisker aborrer med kunstagn. Modelnavnene afslører også deres sande formål idet de er navngivet micro lure og minilure.
I RS serien findes derudover to stænger til det særlige ”drop-shot” fiskeri som særligt i aborrefiskeriet oplever en stigende popularitet. Det er klinger med særligt følsomme spidser som er beregnet til at tilføre liv til gummihaler/gummikroppe der fiskes på et særligt rig med små sæt på samme sted over længere tid end man normalt ville kunne med eksempelvis en spinner eller en alm jig.

Urbn serien:
Den absolut største serie af Urbn stænger og samtidig en af de serier der rummer den største alsidighed og det bedste udvalg af lettere spinnestænger er Urbn stængerne. Lidt over 20 forskellige modeller er der fordelt på 3 casting stænger til multihjul og cirka 20 modeller til fastspolehjul.
Igen er stanglængderne holdt til mellem 6 og 8 fod og kastevægtene starter ved blot 0,5 gram og de kraftigste udgaver kan kaste med op mod 30g.

Som et særpræg er stængerne udstyret med små detaljer i forskellige farver afhængig af kastevægt og fiskestil. På den måde skilles flere stænger nemt fra hinanden og det er nemt at sikre at man har taget den rigtige stang til dagens opgave.

Også i Urbn serien findes der modeller designet til at varetage specifikke funktioner. Ligesom i RS serien findes der dropshot stænger navngivet ”dropshooter”, særlige udgaver til jigfiskeriet kaldet ”jigger” og det er også i denne serie at man finder to lette spinnestænger udført i firedelte ”rejseudgaver” for at gøre transporten endnu nemmere.
Dem der holder af det lette fiskeri med multihjul er heller ikke blevet glemt. I serien findes nemlig også 3 casting modeller omkring 7 fod med kastevægte fra blot 3 gram og op til 24g.

I det store hele er hele Urbn serien en virkelig alsidig stangserie som passer perfekt til det danske spinnefiskeri hvad enten man er efter aborrene, fisker efter ørreder i vandløb og put and take søer eller søger spændingen ved geddefiskeri med let grej.

Kig nærmere på Urbn serien hos din grejhandler – vi er sikre på at der også er en stang der matcher dig i det store program!

Knæk og bræk.

#ownthestreets by Berkley

2 thoughts on “Berkley Urbn stænger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *