SÖLV AG2 – SPIN

De nye SÖLV AG2-spinnestænger er en del af et helt nyt koncept fra Abu Garcia, som omfatter en række nye og gennemtænkte produkter, der er målrettet og designet til det skandinaviske havørredfiskeri på kysten. Produkterne lanceres samlet under navnet SÖLV, og med en serie af 5 forskellige stang-modeller i AG2-serien, finder du let en model, der passer perfekt til de mest udbredte former for skandinavisk kystfiskeri.

SÖLV AG2-spinnestængerne er udviklet gennem et tæt samarbejde med de bedste havørredfiskere rundt om i Europa, hvilket resulterer i en række unikke kyststænger, der både er ekstremt lette, men som samtidig har fremragende kasteegenskaber. Desuden har stængerne i SÖLV AG2-serien masser af fleksibilitet, der sikrer et bedre krog-hold og dermed reducerer risikoen for at miste fisken i det afgørende øjeblik.

Foruden de smukke kosmetiske detaljer, er stængerne i SÖLV AG2-serien desuden monteret med de bedste Fuji-komponenter, der både gør stængerne superlette og følsomme, men samtidig også i stand til at modstå de krævende forhold på kysten.

• Ultralet og slank 3-delt klingekonstruktion
• Klinge i premium-kulfiber (30/40T) for hurtig respons og høj sensitivitet
• Special-tilpassede aktioner, der kombinerer fantastiske kasteegenskaber med enestående fleksibilitet
• Superlette saltvandsbestandige Fuji Alconite stangøjer i rustfrit stål
• Fuji VSS hjulholder for ekstra komfort og holdbarhed

Vejledende priser fra 2.499,-

Oplev SÖLV AG2-stængerne allerede nu hos førende forhandlere landet over, eller check www.abugarcia-fishing.eu for mere info om sortimentet.

For yderligere info om SÖLV kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com