De nye SÖLV AG3-spinnestænger er en del af et helt nyt koncept fra Abu Garcia, som omfatter en række nye og gennemtænkte produkter, der er målrettet og designet til det skandinaviske havørredfiskeri på kysten. Produkterne lanceres samlet under navnet SÖLV, og med en serie af 6 forskellige stang-modeller fra 8,6 til 11 fod med forskellige kastevægte, dækker SÖLV AG3-serien både det lette fiskeri med små blink til fiskeri med tungere kastevægte op til 40 gram.

SÖLV AG3-spinnestængerne er udviklet gennem et tæt samarbejde med de bedste havørredfiskere rundt om i Skandinavien, hvilket sikrer, at intet er overladt til tilfældighederne i jagten på kystens sølvtøj.

Stængerne i SÖLV AG3-serien er alle forsynet med Seaguide®-komponenter i høj kvalitet, der kombinerer overlegen styrke med en høj følsomhed, mens opbygningen i superlet 30T-kulfiber giver en yderst responsiv klinge med fantastiske kasteegenskaber og en fleksibilitet, der reducerer risikoen for at miste drømmefisken.

• Superlet og slank 2-delt klingekonstruktion
• Klinge i High Modulus-kulfiber (30/40T) for hurtig respons og høj sensitivitet
• Special-tilpassede aktioner, der kombinerer fantastiske kasteegenskaber med enestående fleksibilitet
• Superlette Seaguide®-stangøjer i rustfrit stål
• Ergonomisk ”touch-blank” Seaguide®-hjulholder for ekstra følsomhed

Vejledende priser fra 1.799,-

Oplev SÖLV AG3-stængerne allerede nu hos førende forhandlere landet over, eller check www.abugarcia-fishing.eu for mere info om sortimentet.
For yderligere info om SÖLV kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *