I går havde jeg min gode gamle ven Hans Peter med ud for at fiske laks. Han har aldrig prøvet det før, så det var fedt at kunne introducere ham for åfiskeriet. Han havde et godt gå på mod og vi fiskede os stille og roligt op langs åen i den bagende sol.

Dagens højdepunkt for mig, var da Hans Peter nettede min første laks i år. Jeg tror han var langt mere nervøs end jeg, så det var bare så fantastisk at det lykkes. Det er altid dejligt at kunne dele sine fangster med andre især når de er nye, enten i fiskeriet sådan generelt eller blot i den fiske form. Jeg tror ofte man husker et fiskestræk bedre hvis man har set fisk på pladsen. Ligesom at fiskeriet trækker mere hvis man har set mulighederne der er til stede, hvis blot man bliver ved.

Jeg er selvfølgelig lidt ærgerligt over at Hans Peter ikke fangede en laks, men jeg er ret sikker på, at han nemt kan overtales til en fisketur i åen en anden god gang.

Jeg fiskede med min Abu Garcia Victis 9’2″ 9/28 gram, det nye Penn Clash ll 3000 og linen jeg har på er en Berkley FireLine Ultra8 0,20 mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *