Abu Garcia vandt i 2019 årets Efftex-pris for ”Bedste Nye Stang” med en serie top-tunede og moderne stænger, som er blevet udviklet i samarbejde med den professionelle amerikanske konkurrencefisker, Mike ”IKE” Iaconelli.

Samarbejdet med ”IKE” har nu også resulteret i en tilføjelse til Abu Garcia´s populære REVO-serie af lækre og moderne spinnehjul; nemlig det nye Abu Garcia Revo IKE.

Designmæssigt og kosmetisk er hjulene udviklet til på elegant vis at komplementere serien af IKE Signature stængerne, og hjulets tekniske specifikationer er et mix af en række af Abu Garcia´s bedste og mest gennemprøvede komponenter.

Abu Garcia Revo IKE fremstår super-elegant med sit kompakte og ultra-lette design, og de praktiske og innovative detaljer gør Abu Garcia Revo IKE til det oplagte valg til lettere spinne- og Drop Shot-fiskeri. Netop til Drop Shot-fiskeriet har Abu Garcia forsynet hjulet med en genial og nyttig detalje på siden, nemlig en lille aftagelig holder til Drop Shot-synk.

Det præsisions-fræsede AMGearing™-geardrev sikrer en præcis og blød gang, mens det pålidelige og gennemtestede Carbon Matrix™-bremsesystem, sørger for et altid stabilt og kraftfuldt bremsesystem, der tæmmer selv de mest brutale rovfisk.

Abu Garcia Revo IKE fås i størrelserne 20 og 30 med en gearing på 6.2:1.
Specs:
• 9 rustfri HPCR™-stålkuglelejer + 1 IAR-leje, der giver en blød og ubesværet gang
• AMGearing™ – et præsitionsfræset gear-drev, der sikrer en præcis gearing og høj styrke
• Carbon Matrix™ bremsesystem, der kan håndtere et ekstra stort pres og samtidig bibeholde en blød og kontant bremseevne
• IM-C6™ design, der kombinerer lethed og stabilitet af hjulrammen
• C6 Carbon rotor for en ekstrem lav egenvægt af rotoren
• Rocket Line Management System™, der sikrer højeste linekontrol for alle linetyper
• Forsynet med aftagelig holder til Drop Shot-synk.

Vejl. udsalgspris: 2.499,-

Oplev Abu Garcia Revo IKE allerede nu hos førende forhandlere landet over. Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *