Abu Garcia i Danmark introducerer netop nu en ny serie af lette og yderst elegante spinnehjul, der til trods for sin japanske baggrund, er som skabt til et varieret dansk spinnefiskeri.

Hjulserien hedder Abu Garcia Superior, og er en hjulserie specifikt udviklet til det japanske marked, der stiller ekstra høje krav til både teknologi og æstetik, hvilket kan både ses og føles, når man står med hjulet i hånden.
Designet er elegant og stilrent, og hjulets tekniske specifikationer er et mix af en række af Abu Garcia´s bedste og mest gennemprøvede komponenter.

Abu Garcia Superior er bygget op om en heltstøbt Durametal™-hjulramme, der giver en stabil og vibrationsfri hjulopbygning, og et computer-optimeret gear-design sikrer et præcist og velkørende drev. Desuden er Abu Garcia Superior forsynet med 4+1 rustfri HPCR™-stålkuglelejer, hvoraf pinion-lejet er af Salt Shield™-typen, der skærmer lejet af for indtrængende salt ved fiskeri i saltvand.

Endelig er hjulet er forsynet med det pålidelige og gennemtestede Carbon Matrix™-bremsesystem, der sørger for et altid stabilt og kraftfuldt bremsesystem, og som tæmmer selv de mest brutale rovfisk.

Specs:
• 4 rustfri HPCR™-stålkuglelejer (Salt Shield™-leje i pinion-gearet) + 1 IAR-leje, der giver en blød og ubesværet gang
• Helstøbt Durametal™-hjulramme for en stabil og vibrationsfri hjulopbygning
• Lydløst oscillationssystem
• Computer-optimeret COG-gear design for et præcist drev
• Carbon Matrix™ bremsesystem, der kan håndtere et ekstra stort pres og samtidig bibeholde en blød og præcis bremseevne
• 2Way Drag™-bremsesystem
• Rocket Line Management-system

Abu Garcia Superior fås i størrelser fra 1000-5000 og i versioner med en gearing fra 5.2:1 – 6.2:1. Hjulene i størrelse 2500 og 3000 kan desuden på forespørgsel fås med spoler i varierende dybde.

Vejl. udsalgspris: 1.099,-

Oplev Abu Garcia Superior-hjulene allerede nu hos førende forhandlere landet over. Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *