Bananer er som bekendt ikke velsete på lystfiskerskibe men de bør fremover være særligt velkomne ved put and take søerne. Berkley lancerer nemlig en ny variant powerbait kaldet PowerBait Fruit Natural Scent Banana Boost som fremover ikke må mangle i jagten på put and take vandenes ørreder.

Det var disse varianter som Dennis Ehrlich Folkersen havde med sig i bagagen og skulle kigge nærmere på, på den seneste tur til ørredsøen.

På dagen blæste og regnede det kraftigt og Dennis valgte bevidst at udnytte det og stille sig med vinden lige i ansigtet, velvidende at fiskene ofte samler sig i den ende hvor vinden står på.

Dennis fiskede powerbaiten aktivt bag et bombardaflåd og på bare tre timer lykkedes det at lande hele 8 fine ørreder!

De 4 nye varianter er:

  • Powerbait natural scent banana fluo orange
  • Powerbait natural scent banana sunshine yellow
  • Powerbait natural scent banana spring green
  • Powerbait natural scent banana rainbow

Alle 4 varianter indeholder, udover duften af banan, naturligvis også stadig den samme unikke Powerbait-formel, der gør Berkley PowerBait uimodståelig for fiskene, og som gang på gang har vist sig alle andre naturlige såvel som kunstige agn overlegne. PowerBait er nem at anvende for både børn og voksne, og agnen kan formes efter behov og temperament. Samtidig kan den fiskes både stationært på bunden eller aktivt efter et bombardaflåd, og giver dermed mulighed for et yderst varieret fiskeri.

Vejledende pris pr. glas: 65,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *