Indlæg fra Forside – Asgeir Alvestad. Frit oversat af Nap & Nyt

Rigtig mange lystfiskere er glade for Fireline og vi kan glæde jer med at Berkley atter har opdateret verdens mest populære superline – Fireline!

Fireline har været den suverænt mest populære fiskeline siden den blev introduceret i 1996 og den har tilmed fasthold sin position på markedet år efter år, frem til i dag. Fireline er faktisk den mest solgte line i alle årene og det er ikke uden grund!

Hvert år kommer der nye liner som producenter hævder er stærkere, blødere, stivere, mere runde, tyndere og meget andet, men i vores øjne er det netop Fireline der på bedste vis formår at kombinere disse egenskaber!
Fireline har mange gode egenskaber og kombinationen af disse komplimenterer hinanden særdeles godt og det er det der gør Fireline stærk, holdbar og populær.

Der har gennem tiden været foretaget mindre opdateringer af Fireline af kosmetisk og detaljeorienteret grad for selve hoved opskriften er unik – en fusion af verdens stærkeste fiber der gennem flere hemmelige produktions processer bliver til Fireline!

For et par år tilbage kom en større opdatering kaldet Fireline Ultra 8. Opdatering betød en glattere og helt rund line. En glat og rund overflade giver nemlig mindre friktion når linen rammer øjer, lineruller og hvad der ellers møder linen på sin vej.
Den nyeste opdatering – Fireline ”Thermally fused” er nu på markedet og opdateringen har gjort Fireline glattere og mere farvefast og derudover har man arbejdet på at korrigere linen så dimensioner er præcise.
Emballagen består nu af mindre plast og mere pap og lægger man alle disse forhold sammen er den mest populære og den bedste superline lige blevet et trin bedre!

Det er egenskaberne og linens performance der har sikret linen popularitet og med alle opdateringerne er der altså skabt en line der betyder at man kaster længere og mere lydløst. Den skærer bedre gennem vandet og lægger sig bedre på hjulets spole. Derudover er den enormt stærk når det kommer til brudstyrke og holdbarhed.

Berkley Fireline kan bruges til alt fiskeri i både fersk- og saltvand. I Danmark er linen mange kystfiskeres absolutte favorit men linen er også perfekt til eksempelvis havfiskeri og jigfiskeri efter torsk og aborrer.
Asgeir Alvestad som arbejder hos Pure Fishing i Norge er en dygtig lystfisker med kæmpe erfaring og han tøver ikke med at anbefale Fireline – ”Jeg har den på alle mine hjul”, fortæller Asgeir som nedenfor viser hvad Fireline kan!

Berkley Fireline findes i farverne
Crystal (hvid) Flame Green (Chartreuse) og Smoke (mørk grå).

Fireline kommer i følgende diametre og brudstyrker;

0,10mm – 6,2 kg. brudstyrke
0,12mm – 7,2 kg. brudstyrke
0,15mm – 8,3 kg. brudstyrke
0,17mm – 10,7 kg. Brudstyrke
0,20mm – 13,9 kg. brudstyrke
0,25mm – 18,4 kg. Brudstyrke
0,32mm – 24,6 kg. Brudstyrke
0,39mm – 29,1 kg. brudstyrke

Tag kontakt til din lokale forhandler og spørg efter Berkley Fireline!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *