Blandt de mange spændende nyheder der kom fra Berkley Powerbait® i 2021 sæsonen var de nye Trout Bait triple swirls, hvilket dækker over en powerbait bestående af 3 gode farver ”hvirvlet” sammen i ét tvist.
Serien består for nuværende af 4 varianter og der findes både udgaver med knald på farverne som udgaver i mere afdæmpede farver, så man på den måde har mulighed for at kunne variere sit fiskeri.

Royal Rave!

Varianterne er navngivet ”Showtime Shine”, ”Hippie Hypnotize”, ”Royal Rave” og ”Crazy Carnival”.

Berkley Pro testfisker Dennis Ehrlich Folkersen har naturligvis haft lejlighed til at prøve de fire nye varianter og Dennis har gjort sit til at der ligger adskillige fangster af put and take ørreder bag hans anbefaling. Dennis har særligt gjort sig følgende erfaringer:

  • Royal Rave som er en pink/blå udgave har vist sig at være voldsomt effektiv mod slutningen af efteråret da vandet begyndte at blive koldere. Farvekombinationen har virkelig overrasket mig og er klart blevet min nye ”go to” powerbait når vandet er koldt”.
  • Crazy Carnival som er en orange/grøn udgave har vist at være en sand guldørred dræber som har fisket rigtig godt henover sommeren.

At blande powerbait farver har længe været et trick som dygtige put and take fiskere har benyttet men med Trout Bait swirls og Trout Bait triple swirls er forarbejdet således allerede gjort!

Dennis med en af de mange flotte regnbuer der er faldet for Berkley Powerbait Triple Swirl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *