Grejet der er skabt til at være “Street”!

Berkley har nyligt lanceret en bred serie af udstyr rettet specifikt mod de lystfiskere der nyder at fiske “urbant” dvs, i byområderne hvor det typisk er kanaler, åer og havneområder der står for skud.

Alene serien af stænger der bærer det nye Urbn navn er overvældende. Det typiske for serien er 6-8 fods stænger med kastevægte helt nede fra 0,5g til 30g og klinger der fuldt ud dækker UL spin, almindeligt spinnefiskeri, jigfiskeri

og dropshot fiskeri.

Klingerne er tynde, hurtige og lette hvilket gør dit fiskeri mere effektivt.

I Urbn serien findes naturligvis også stænger som er skabt til at fylde så lidt som muligt under transport, Berkley Urbn Roamer stængerne 

Herhjemme kan serien af stænger med fordel bruges til eksempelvis aborrefiskeri, det populære havnefiskeri eller geddefiskeri. Den ekstra følsomme spids som nogle af stænger er udtstyret med egner sig også perfekt til det populære artsfiskeri efter mikro- og små fiskearter i såvel salt- som ferskvand.

Det er bestemt værd at kigge på spinnestængerne hvis man er på jagt efter en UL eller let spinnestang til for eksempel aborre- eller put and take fiskeri. I sær til put and take fiskeriet betyder det store udvalg af stænger at man kan finde en perfekt stang uanset om man kaster de helt lette gummi agn eller er mere til fiskeriet med lidt tungere gennemløbere.

Udover et stort udvalg af stænger består serien af en stribe tasker til grej, stænger og tilbehør ligesom der findes en serie af net og tilhørende netskafter, eksempelvis det geniale netskaft “Stash” som allerede er omtalt her på Nap & Nyt, https://www.napognyt.dk/berkley-urbn/. Netskaftet har allerede modtaget rosende ord frem dem der fisker på steder hvor der er langt ned til vandspejlet.

Taskerne findes i adskillige varianter og i serien findes flere typer til den aktive lystfisker. Hippe slings og hoftetasker og etuier til stængerne gør det nemt at være lystfisker på farten.

Hele serien er med andre ord skabt til den mobile lystfisker som ikke ønsker at gå på kompromis med udstyret.

• Bredt udvalg til varieret fiskeri

• Kompakte og gennemtænkte designs for optimal transport og anvendelse

• Street Style kosmetik

Med Berkley URBN-serien er du således dækket ind til en masse spændende varieret fiskeri, uanset om målet er aborrer, sandarter eller gedder i byernes søer og kanaler, eller om det er torsk på havnemolerne i eksempelvis Århus og København.

#OWNTHESTREETS med Berkley URBN, og se hele sortimentet hos førende forhandlere landet over.

Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

#ownthestreets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *