Vi er efterhånden kommet godt ind i efteråret og lørdag var det endelig blevet tid til den første rigtige geddetur med Christian i alt for lang tid.

Destinationen var endnu en gang favoritspottet i det nordjyske – Mortens sø, og tasken var fyldt med McHybrid i de fire nye farver, der netop er kommet i handlen.

McHybrid en efterhånden klassiker i Svartzonker-serien fra Abu Garcia, og en predatoragn, der med sin plastik krop og gummihale kombinerer alt det bedste fra både hardbaits og softbaits. Den er let at fiske og den vuggende gang kombineret med halens friske og lokkende bevægelser, gør det til et førstevalg, når vi er på geddetur. Der medfølger i øvrigt både paddletail og curlytail i pakken.

Førstevalget blandt de nye farver faldt på Red Sucker – der har en mørk grøn ryg og brun/rødlige sider og en hvid bug. En ikke uvæsentlig detalje på paddle-halen er den helt hvide haleflade, der giver en god kontrastfarve og nærmeste blinker, når den fiskes.

Sæsonens nye farver i McHybrid:

De fire nye farver i Abu Garcias Svartzonker McHybrid fra venstre: Fire Bass, Glow Shad, Red Sucker og sidst Burbot Motoroil.

Om det er var farvevalget, agnvalget eller lystfiskeren skal være usagt, men allerede i første kast, kom en fin følger med helt ind til broen og missede lige nøjagtig en krogning, men testede i stedet elastikken i halens gummi. Ikke nogen dårlig start, og lugten af gedde hang tykt i luften. Der skulle dog heller ikke mange kast til, før dagens første gedde var kroget og efter en kort fight kunne en fin 75 cm gedde prøve en tur i nettet. Efter en hurtig fotosession fik den friheden igen og fiskefeberen havde fået et nøk op.

Det blev tid til at teste de andre farver og denne gang var det Burbot Motoroil, der fik en fin lille 55 cm gedde på samvittigheden, før vi måtte en tur i båden og teste de andre farver.

Det lod til at efterårets farver var det, der var recepten den dag, for efter at have været igennem både Fire Bass og Glow Shad blev formiddagen afsluttet med Burbot Motoroil, som med en 56 cm gedde blev dagens testvinder og samtidig leverede Christians første gedde fra båden!

Den fik friheden som sine forgængere og da tiden var gået blev det dagens sidste på en god formiddagstur.

McHybrid findes i både 165 mm og 200 mm – vi fiskede 165 mm modellen, som vejer 74 gram. Læs mere om serien på Abu Garcias hjemmeside HER! Eller spørg hos din lokale grejhandler.

Knæk og bræk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *