Godkendt laksetest af SÖLV AG2

Mandag aften drog Irena Mathiasen med sin kæreste Jacob til Storåen, i jagten på den blanke forårslaks. Udstyret med den nye Sölv AG2 blev åen affisket i den lave aftensol, der langsomt forsvandt bag træerne.

”Det føltes som om at mit hjerte hoppede et slag over, da spinneren stoppede og det gik op for mig at det var fisk og ikke bare bundbid. Laksen valgte straks at tage et langt udløb op af åen, så jeg fik hurtigt benene på nakken og fulgte efter. Lige inden min løbetur havde jeg formået at råbe ’JAAA!’ af mine lungers fulde kraft, og jeg kunne se at Jacob reagerede med det samme. Det er dejligt at gå så tæt og fiske, at man deler nærmest hele oplevelsen.

Fisken fightede godt og svømmede på tværs af åen flere gange, så jeg fik virkelig testet min nyindkøbte stang, der må siges at klare opgaven til UG. Den umiddelbare lettelse da fisken gled indover netrammen var en kæmpe forløsning og glæden var stor! Efter et hurtig photoshoot i vandet, fik den fantastiske fisk sin frihed igen.”

”Det næste stykke tid, gik med at prøve at få styr på adrenalinen der pumpede rundt og den boblende glæde der gjorde, at jeg rendte rundt med det største smil på læberne. Selvom jeg nærmest følte at jeg fløj, var jeg også fyldt af den dejligste ro. Jeg gik og snakkede med Jacob imens han fiskede og da jeg på et tidspunkt sakker lidt bagud, hørte jeg ham pludselig kalde. Jeg var åbenbart ikke den eneste der kunne kroge fisk denne aften! Og sådan gik det til at jeg kunne gengælde netningsarbejdet kort tid efter.”

”Man kan simpelthen ikke få en mere perfekt aften ved åen, hvis du spørger mig.”

Mit lakse setup består af
Sölv AG2 10-30 gram 9’
Penn Clash ll 3000
På hjulet har jeg en Berkley Fireline Ultra8 i 0,20 mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.