Mange lystfiskere har stiftet bekendtskab med GULP og endnu flere har en holdning til de kunstige agn.
Man kan være skeptisk men resultaterne taler for sig selv. GULP kan bestemt fange fisk og som en fordel er de yderst praktiske, nemme at opbevare og nemme at anskaffe og medbringe på såvel ferier som på seriøse fisketure. GULP er nemlig altid klar til en fisketur!

Én af de lystfiskere der gerne benytter GULP er Christen Stenild. Christen deltog den 23. oktober i en stor fladfiskekonkurrence der blev afviklet på to turbåde på Øresund.
Christen havde naturligvis de trofaste GULP børsteorm med i farven CAMO som virkelig ligner en naturlig børsteorm og selv et stykke hen i konkurrence havde han dagens længste fladfisk som dog blev overgået hen mod konkurrencens afslutning.
Der kom dog flere rigtig flotte fladfisk med hjem til køkkenet takket være GULP ormene.

GULP i CAMO farve var banemand for disse fine fladefisk!

GULP ormene kan sagtens bruges alene men de naturligvis også bruges som supplement til naturlig agn. Ormene har en lang række anvendelsesmuligheder og udover fladfisk er GULP ormene også effektive til torsk, til havørreder fisket efter et bombardaflåd ligesom laksefiskerne også er glade for udgaverne der imiterer en stor regnorm.

GULP er nemt at anskaffe, holder længe og bruger man ikke dem alle sammen lyner man bare posen sammen eller skruer låget på og gemmer resten til næste gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *