Jeg har længe drømt om at prøve kræfter med fiskeriet på havet og lørdag drog jeg med min kæreste og to venner afsted med Fishing Beyond. Jeg har fulgt dem på Instagram igennem det sidste års tid og deres ‘lille båd’ virkede meget mere tiltalende for mig, end de store turbåde man normalt har mulighed for at tage ud med.

Da jeg aldrig har prøvet denne form for fiskeri før, vidste jeg af gode grunde heller ikke om søsyge ville ramme mig hårdt. Jeg kan vidst godt konkluderer at jeg ikke har de stærkeste søben, men jeg klarede mig fint igennem dagen, med en lille pause eller to til at se udover horisonten.

Første vrag vi stoppede på, kastede fisk af sig første gang jeg slap ned og op kom en stor flot kuller! Det er altid en lettelse at fange en fisk SÅ hurtigt, uanset hvilket fiskeri det drejer sig om. Så er der bare lidt mere ro på til resten af turen. Men jeg var bestemt ikke ene om at fange noget på første vrag, der kom flere flotte lubber op i båden.

Der var ikke særlig meget strøm, hvilket gør fiskene lidt passive. Fiskene var lidt svære at få til at hugge, svære, men ikke umulige.

Vi fangede løbende fisk igennem hele den 10 timers lange tur med nogle virkelig fine fisk ind imellem. Blandt andet fangede vi torsk op til 11,3 kg, samt flere rigtig fine lubber. Lubbe eller lyssej om du vil, er en af de fisk jeg synes er helt fantastiske. De er simpelthen så smukke! Vi medefiskede også over nogle af vragene og det gav en del flotte langer. Jeg fangede flere nye personlig rekorder både kuller, lubbe og torsk!

Det var en kæmpe fornøjelse at være ude med båden ‘Sally’ og Team Fishing Beyond. Vi kom i havn med gode minder og ikke mindst nogle lækre spisefisk til alle mand. Det kan godt være at det var min første tur på det Gule Rev, men det er bestemt ikke den sidste.

Jeg fiskede med to forskellige setup i løbet af turen.

Penn Regiment ll Boat 7′ 30LB med et Penn Fathom 30LD 2-speed

Og et lettere setup med en Abu Garcia Beast Pro 702XH Power Pike 50-150g Cast og det lækre lav-profil hjul Penn Squall i str. 4000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *