Er du på Facebook kan det måske have din interesse at vi netop har sat gang i den første konkurrence i Facebook gruppen “Nap og Nyt Danmark”.
Der er 4 stk. ABU Atom blink på højkant i de 4 specielle jubilæumsfarver der blev udgivet i anledning af ABU´s 100 års jubilæum.

ABU Atom blev lanceret i 1946 og siden da har det populære blink lagt navn til utallige fangster.

Det blev hurtigt mange geddefiskeres foretrukne blink og det har gennem årene fået et enormt antal storgedder på samvittigheden. Selvom nutidens lystfisker mode måske ikke i højeste grad foreskriver brugen af blink så vedbliver Atom blinket med at være fast arsenal i mange lystfiskeres grejæsker ligesom blinket til stadighed nyder stor respekt optjent gennem mange års hårdt slid i vandene!

I anledning af ABU´s 100 års jubilæum blev der udgivet 4 særlige farver i et stærkt begrænset antal og det er netop sådan et sæt der er præmien i konkurrencen som afvikles via facebook.

De 4 unikke farver der blev udgivet i forbindelse med ABU´s 100 års jubilæum.

Skulle man have glemt Atom blinkets unikke vuggende gang skal man ikke fortvivle. Der er hjælp at hente i denne video som på bedste vis viser Atom blinkets lidt sløve vuggende gang som har vist sig uimodståelig for gedderne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *