Endelig åbnede fiskeriet op igen i Storåen, efter en nedlukning på små 4 uger pga. Høje temperaturer.

Det betød jo selvfølgelig, at vi skulle afsted til hytten og bo et par dage ved åen.

Jeg fik hurtigt gjort Viktors laksestang klar med orm. Viktor fisker med et Penn clash hjul str. 4000 med 0.38 biggame triline, sammen med en Greys gr 100 stang. Sættet er solid og ikke for blød og der kan nemt ligges pres på en stor laks.

Jeg startede som altid med en kondom spinner, i sort med neon gul inderside og guldblad. Jeg fisker med med den nye sølv AG2 fra ABU i 10,5 fod med et tilhørende penn clash II Hjul i str. 3000. Dette sæt er det bedste og mest behagelige laksesæt jeg har haft til dato. Stangen er let og kaster ekstremt godt og på trods af dens lethed, er det stadig en stang, hvor jeg uden problemer kan presse laksen til en hurtig landing.

Vi fiskede kun et par timer i løbet af torsdag eftermiddag, men sådan er det jo når man har børn med. Så desværre ingen laks til os den dag. Fredag fiskede vi lidt fra morgenen af, samt lidt om eftermiddagen og aftenen.

Viktor fangede et par fine aborre og lidt skaller, så han var stolt. Desværre mistede han en fin laks på orm, men den kommer næste gang.

lørdag morgen drog jeg ud for at fiske inden Viktor stod op. Jeg have selvfølgelig en walkie talkie med, så Viktor altid kan få fat på mig 🙂

jeg valgte at gå et stykke ned af åen, for at starte på en plads som vi på turen ikke havde fisket. Det tog kun 1 kast på pladsen og så var der hug. Laksen huggede på en sort spinner med guldblad.

Efter en hurtig landing, blev laksen genudsat. Jeg gik herefter hjem til hytten, hvor jeg lavede lækre toast på grillen.

Et par skønne dage ved åen, var ved at være slut og lørdag efter morgenmaden, var det på tide at komme hjem igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *