Holland!

Målet var en rigtig stor gedde og måske en stor sandart da specimenfisker og Berkley Pro fisker MArtion Olsen satte kursenmod Holland og 4 dages fiskeri. Der var ikke den store forberedelse da min gode ven Rasmus Christensen allerede var godt i gang med fiskeriet der nede og havde båden med!

En let håndbagage og et stang rør. Den nye Abu Garcia Spike X vertikal 12-30 gr stang med det nye Abu Garcia Max X hjul skulle nu stå sin prøve, valget af line blev Spiderwire Stealth Smooth 12 i 0.19mm. Martin bruger normalt 0.15mm her hjemme i DK, men på grund af de store gedder i Holland blev der valgt en lidt kraftigere line.

Spike X stang og Max X lavprofilhjul


Allerede samme aften som Martin ankom valgte de at tage afsted til et mindre vand efter sandart. da den kraftige vind ikke muliggjorde jagten på stor gedden. Og
Og hvilken start på turen det blev! Første større fisk tikkede ind på Garmin skærmen efter bare 10 minutter på vandet og den 22cm store Berkley Sick Vamper jig i farven Perch blev sendt afsted ned i mørket. Et par forsigtige nøk med stangen gjorde at fisken steg direkte op og slugte agnen!

Berkley Sick Vamper jig i farven Perch som Martin havde stor succes med!


En super flot sandart på 91 cm og 8,3 kg kom til overfladen. De efterfølgende dage hvor vinden havde lagt sig fiskede de to lystfiskere noget flod system og andre søer, hvor det lykkes at finde en af de længere gedder som desværre var godt udleget og Martin måtte derfor konstatere at han nok var kommet en uge for sent afsted…

Flot gedde der ikke kunne modstå Berkley jiggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *