Nu skrives der et nyt kapitel i forsatte fortælling om den legendariske wobler, ABU Garcia Hi-Lo

Hi-Lo wobleren er kendt af alle lystfiskere og med rette. Gennem årene har wobleren med det særlige design gået sin sejsgang og være banemand for et hav af fisk og særligt gedde- og sandartfiskerne har sikret sig mange gode oplevelser og fisk med Hi-Lo wobleren.

Hi-Lo wobleren med den indstillelige ske og det design vi kender i dag blev patenteret tilbage i 1955 og har sidenhen været fast inventar i mange lystfiskeres grejæsker.

Hi-Lo serien har set en del af forskellige modeller og forskellige farvevarianter men med det nye kapitel har nye designs set dagens lys og naturligvis er den nye wobler indlemmet i ABU ”Beast” familien og døbt ”ABU Garcia Beast Hi-Lo”.
Nyt materiale, ny finish og 8 nye farvevarianter betyder at wobleren ved første øjekast ikke ligner sin forgænger, men den helt særlige funktion, den indstillelige ske, er bibeholdt og funktionen er forbedret. Tryk næsen ind for at indstille skeen i den vinkel du ønsker og når trykket slippes låses skeen i den valgte vinkel.

Beast Hi-Lo kommer i flydende og synkende udgaver. Den synkende udgave er lang og slank og den flydende er mere kompakt i formen.

Synkende:
🐟 12,3g – 10 cm
🐟 33g – 14 cm

Flydende:
🐟 22,4g – 9 cm

🐟 47g – 12 cm

Tjek denne video på Facebook med den Svenske ABU pro fisker Tobias Fränstam hvor han gennemgår den nye wobler (videoen åbnes i Facebook):

https://fb.watch/iyl1jPePHE/

Link til beskrivelse og info om den synkende model:
Beast Hi-Lo Sinking – Abu Garcia® EU (abugarcia-fishing.eu)

Link til beskrivelse og info om den synkende model:

Beast Hi-Lo Floating – Abu Garcia® EU (abugarcia-fishing.eu)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *