Pure Fishing Danmark har sondret deres muligheder for at tilbyde de danske lystfiskere grejæsker og grejboxe i den bedste kvalitet og fundet frem til en serie fra Pure Fishing Japan.

Pure Fishing Japan har i samarbejde med Meiho Japan skabt en serie af grejæsker og grejboxe i superb kvalitet g design og det er således disse der nu tilbydes til de danske lystfiskere.

Meiho har gennem mange år været kendt verden over for såvel rigtig god kvalitet som nytænkende og veltænkt design og samarbejdet med Pure Fishing har resulteret i en serie flotte, holdbare og særdeles praktiske æsker.

I alt tilbydes der nu 7 forskellige æsker rangerende fra helt små grejæsker til små løsdele til mellemstore grejæsker til endegrej. Grejæskerne til små løsdele er holdt en i armygrøn farve hvorimod de grejæskerne til endegrej er udført i en gennemsigtig flaskegrøn farve. For alle grejæskerne gælder at lukkemekanismerne er udført i en god, solid  kvalitet der sikrer at dine ejendele bliver i æskerne.
Grejæskerne til endegrej leveres med skillerum således at man kan indrette den enkelte boks så den på bedste vis passer til det endegrej man bruger.

Grejæskerne vil egne sig til størstedelen af lystfiskeriet i Danmark hvadenten kravet er gode grejæsker til jigs, kystblink eller sortimentet af svirvler og låse.

Grejæskerne er allerede tilgængelige for de danske fiskegrejbutikker som enten har dem i butikken eller kan bestille dem hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *