Penn Slammer III tog lystfiskerverden med storm og har været en kæmpe succes verden over.
Utallige grusomme fisk har måtte overgive sig til Slammer hjulets overbevisende væsen og med introduktionen af Penn Slammer IV må endnu flere fisk tage sig i agt. Opgraderingen til det nye Slammer IV betyder nemlig at hjulet nu er pakket med flere features og flere forbedringerne end nogensinde.

  • IPX6 Forseglet hjulhus i metal
  • Ny designet Slammer® bremse som er bedre forseglet og samtidig tilbyder et bredere bremseområde.
  • CNC gear teknologi i fuld messing
  • 8+1 kuglelejer i rustfrit stål
  • Vandafvisende linefører rulle
  • Størrelser 2500, 3500, 4500, 5500, 6500, 7500, 8500, 10500

Som noget særligt lanceres Penn Slammer IV i str 2500 hvilket kun kan glæde rigtig mange danske lystfiskere der som bekendt har tradition for at benytte denne størrelse hjul til en bred vifte af krævende situationer.

Penn Slammer IV er kongen af krævende salte opgaver og den leverer på daglig basis den råstyrke og pålidelighed der kræves for at sikre succeser i barske salte miljøer. I de helt store størrelser er hjulet perfekt til off-shore fiskeri på eksotiske destinationer og blandt de lidt mindre størrelser kan man finde hjul der er perfekte til stort set alle lystfisker situationer i Norden, herunder alt havfiskeri i Danmark samt mere krævende opgaver som eksempelvis Helleflynderfiskeri i Norge.

Find Penn Slammer IV hos din lokale grejhandler og mærk suset!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *