Fiskeriet efter aborre med de såkaldte “creature baits” er blevet en stor succes og aborrene er vilde med de anderledes udseende agn.
“Creature” betyder “væsen” eller “dyr” og dækker i fiskeriet verden over gummiagn der imiterer diverse insekter, krebsdyr eller orme.
Savage Gear Craft Crawler er en ormelignede agn der på bedste vis imiterer en børsteorm eller et ormelignende “væsen” og den er som skabt til aborrefiskeriet eller eksempelvis fisket bag et bormbarda flåd til kystens havørreder.

En af de lystfiskere der har prøvet og taget Savage Gear Craft Crawler er Nicolai Ulrik Hansen som for nylig sikrede sig den rigtig flotte og tromletykke aborre på hoved billedet med Craft Crawleren for enden af linen. Nicolai fiskede med en udgave i farven “Chartreuse” som var rigget op via et carolina rig.

Savage Gear Craft Crawler fisker perfekt uanset om man monterer den på et Texas rig, et Carolina rig, et NED jighovede eller et almindeligt jighovede.
Der er masser af lækre effekter i Craft Crawleren, herunder UV, plads til en beholder med raslekugler og masser af små arme/ben der tilfører agnet en masse liv!

Tjek videoen herunder for at se Craft Crawlerens action i vandet og hvordan den kan fiskes!

Læs mere om Savage Gear Craft Crawler på Savage Gear hjemmeside:

CRAFT CRAWLER (savage-gear.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *