Spiderwire Stealth Smooth 12 der føres i diametre helt ned til supertynde 0,05 mm.

Amerikanske SpiderWire, der står bag en lang række af verdens bedste, stærkeste og absolut mest populære superliner, introducerer som en nyhed til 2020 en ny serie af top-moderne fletliner med navnet SpiderWire Stealth Smooth 12™.

SpiderWire hæver atter niveauet for superliner ved at anvende en 12-trådet fremstillings-teknologi, der ikke bare giver en tættere vævning af fibrene og dermed sikrer en både fastere og mere konsistent line med en rund profil og en særdeles høj brudstyrke. Sammenvævningen af de 12 ultra-tynde PE-fibre giver nemlig også en silkeblød og ekstremt smidig line, der lægger sig perfekt på spolen.

Efter vævning bliver SpiderWire Stealth Smooth 12™ tilført et tyndt lag af en ekstrem glat og slidstærk mikro-krystallinsk coating, der både sikrer en meget høj grad af farve-fasthed, og som samtidig gør linen ekstra glat med fantastiske kasteegenskaber til følge.

Med SpiderWire Stealth Smooth 12™ opnår man dermed alle de fordele og egenskaber, som kendetegner en moderne fletline anno 2020.
SpiderWire Stealth Smooth 12™ føres i Danmark i farverne grøn og transluscent, og fås desuden i længder på hhv. 150 og 2000 meter.

Vejledende udsalgspris:
150 m. : 399,-
2000 m.: 4.999,-

Spiderwire Stealth Smooth 12 kan allerede nu fås hos førende forhandlere.

For info om nærmeste forhandler kan Pure Fishing Danmark kontaktes på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *