Stor pighvar på GULP til DM i fladfisk

0

Den 9-10 september 2023 blev der vanen tro afholdt DM i fladfisk for småbåde med afvikling fra Onsevig havn på Lolland.

GULP havde givet tilsagn om at præsentere nye varianter fra 2024 programmet ved DM i Fladfisk i Onsevig og GULP var omdrejningspunktet for en foto konkurrence hvor vinderen af henholdsvis det bedste foto af en fisk med GULP i munden og største fisk fanget på GULP kunne løbe afsted med fine gavekort.
De mange fine bidrag til konkurrencen kan ses på DM i fladfisk facebook side og antallet af fangne fisk understreger atter en gang at GULP er en agn man kan regne med!

En af de deltagere der både havde held og dygtighed til at lande fine fladfisk på GULP var Thoke Wistoft der på en GULP tobis med glimmer kunne overliste og lande en imponerende pighvar på 2 kilo.

Hvad er GULP ?

GULP er et revolutionerende koncept inden for softbait – erstatningen for de naturlige agn, som det kan være et problem at skaffe. med GULP er det slut med at bruge kostbar fisketid på at grave orm eller lede efter et sted, hvor du kan købe frisk agn.

Berkley som har udviklet GULP har på sine laboratorier i Spirit Lake, Iowa, USA, til mindste detalje analyseret fiskenes naturlige fødeemner. Man har kortlagt deres karakteristiske smag og lugt – hvilke aminosyrer og duftstoffer, de indeholder. Dem har man siden indbygget i et 100% biologisk nedbrydeligt agn, som leveres i lufttætte poser eller beholdere – klar til brug. Mange års videnskabelige eksperimenter resulterede efterfølgende i udviklingen en agnmasse, der dels kunne holde godt på krogen – dels indeholde og ikke mindst afgive de fundne duft- og smagsstoffer til omgivelserne og dermed lokke fiskene til.

De nye GULP vigtige duft- og smagsstoffer i en koncentration, der er langt højere end den foretrukne original. Resultatet er, at fiskene hellere vil have GULP udgaven end den ægte vare. Den lugter og smager simpelthen af mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *