Vi har modtaget en dugfrisk fangstrapport fra Irena Mathiasen, som har udnyttet det gode påskevejr til at komme på søen og det blev belønnet med en særdels smuk og fin aborre.

Da vejrudsigten lovede solskin og forårsvejr, var det oplagt at bruge en af påskedagene på søen.

Målet var de helt store aborre og selvom man jo altid går og drømmer lidt om kæmperne, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg denne dag ville ende med at slå min personlige rekord fra sidste år.

Den snød mig under fighten. Jeg blev ved med at sige den ikke var særlig stor, men da fisken kom under båden blev den pludselig meget tung. Da jeg så den begyndte hjertet at banke, den var STOR! Aborren var mega tyk og vejede 1950 gram! En fuldstændig fantastisk fisk.

Jeg fiskede med mit favorite setup, stangen er en IKE Signature spin i en 6,8 fod 2-15 gram og hjulet er et Revo IKE i str. 20

Aborren lod sig overliste af en Svartzonker McPerch Shad i farven baitfish og efter et hurtigt billed kunne jeg slippe den tykke skønhed tilbage i søens vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *