Den professionelle amerikanske konkurrence-fisker Mike ”IKE” Iaconelli, der er berømt verden over og har et utal af vinder-titler på CV´et, har nu i samarbejde med Abu Garcia designet og introduceret en helt ny stangserie med navnet Abu Garcia IKE Signature-series.

Stangserien, som i øvrigt blev fornemt belønnet med prisen for ”Bedste Nye Stang” ved Efttex-messen i 2019, er udviklet specifikt til det europæiske marked, og indeholder en række moderne og top-tunede stænger til alt fra det lette dropshot-fiskeri til tungere jerkbait-fiskeri med både spinne- og multihjul.

Klingerne er fremstillet ved anvendelse af Powerlux™ 300 kulfiber-resin, der sikrer en mærkbart lettere klinge, og som samtidig er markant stærkere end traditionelle kulfiber-klinger.

Håndtaget er udført i High Density EVA-skum for et komfortabelt greb med høj slidstyrke, og stangen er desuden forsynet med Fuji-hjulholder, samt lette rustfri øjer med Zirconium-indlæg for minimalt line-slitage.

Abu Garcia IKE Signature fås i 13 forskellige udgaver, der alle er to-delte og i længder fra 6-9 fod.

Oplev Abu Garcia IKE Signature-serien allerede nu hos din førende forhandler.

Vejl. udsalgspriser fra: 1.999,-

Yderligere informationer om Abu Garcia IKE Signature og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *