Amerikanske Berkley, der står bag verdens bedst fangende Put & Take-agn gennem tiderne; nemlig Berkley PowerBait, har netop introduceret en hel stribe af frække iøjnefaldende ”mikroblink” under fællesbetegnelsen Berkley Area Game Spoons, der dækker over et utal af farve- og vægtkombinationer.

Berkley Area Game Spoon-serien består af ikke mindre end 247 varianter fordelt på 5 forskellige modeller, og som hver især fås i 13 udvalgte farvekombinationer og i vægte fra 1,0 – 4,4 gram.

Det er således masser af mulighed for at eksperimentere med farver og former under de mange forskellige lys- og vejr-forhold, som man udsættes for under fiskeri.

Berkley Area Game Spoons er forsynet med enkeltkrog med modhage, og i tillæg hertil medfølger ekstra enkeltkrog uden modhage. Desuden leveres mikroblinkene i en lille praktisk indpakning, hvor der er mulighed for at se farven på både for- og bagside.

Berkley Area Game Spoon fås allerede nu hos din førende forhandler.

Vejl. udsalgspris: 35,- kr./stk.

Yderligere informationer om Berkley Area Game Spoons og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *