Martin Olsen har igen vist at han har en særlig forbindelse til de helt store fisk. Så efter 7 dages karpefiskeri i Holland uden fisk på land, måtte der sadles om og valget faldt på 2 dages sandart fiskeri i Jylland. 
Trods de minimale forberedelser var håbet om en stor sandart tilstede, da han blev budt ombord på Danmarks stærkeste sandart team Rasmus og Casper. Sådan en invitation takker man ikke nej til!
Første store fisk blev ret hurtigt fundet efter mørkets frembrud og en 14 cm Berkley Sick Vamper jig med et tyndt lag af den helt nye Gulp Gel blev præsenteret perfekt. Efter et par forsigtige løft rejste sandarten sig og klappede til agnen. 

Efter en hurtig tur på vægten og måle brættet kunne Martin stolt fejre, at han havde slået sin tidligere PR med 100g og tilbage var kun at præsentere den 94 cm lange og 9,5 kg tunge sandart foran kameraet.

Martin benyttede ABU Garcia Spike Pro vertikalstænger monteret med REVO STX lavprofil hjul til at overbevise den tunge sandart om en tur til overfladen.

Fra Nap og Nyt skal der lyde et stort tillykke med den enorme sandart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *