Tidal Long Cast XT – et perfekt karpehjul

0

Den første varme var kommet, vand temperaturen var begyndt at stige og karperne blev spottet i bugten. Så nu skulle det danske forårs fiskeri skydes igang af vores JRC og PENN Pro – Martin Olsen.
Trods karperne blev spottet i et område, var det først på 4. overnatning at det gav pote! Efter blot 10 minutters fiskeri, brød en tikkende lyd stilheden som viste sig at være spolen på de helt nye Penn Tidal XT 7000 som stille drejede rundt. Bidmelderen var ikke blevet tændt, nettet var ikke foldet ud! Men fighten var igang med årets første danske karpe, som skulle vise sig at være i den tunge ende af skalaen.
Efter en tung og rolig fight kunne nettet skydes under et pragt eksemplar af en dansk stor karpe. Igen var det et kombi slipD rig bundet på de trofaste materialer fra JRC’s CONTACT serie der blev brugt.

Hvis du står og er på udkig efter nye karpe hjul, så tag et kig på nyheden fra Penn!


Tidal Long Cast XT er egentlig lavet til surfcasting fiskeriet, men er også helt perfekt til karperne. Str 7000 modellen er helt nede i vægt, høj spole, fantastisk line oplæg og selvfølgelig med den velkendte Penn front bremse system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *