Endelig kom temperatur faldet og efterårets sats kunne påbegyndes skriver JRC pro Martin Olsen.

Martin skriver at JRC igen i år er kommet med flere spændende nyheder som skulle testes og specielt de nye hjul XTX LC 8000 samt de nye Fusion stænger i 3,5lb der er udviklet i samarbejde med Greys UK var på programmet til efterårets fiskeri og tests.

Grundet manglende tid og det pludselige temperaturfald var der ikke meget tid til de helt store forberedelser inden Martins sats. Blot 2 fodringer i den valgte sø var hvad der blev nået, men følelsen af det var nok var der, da der hurtigt blev spottet et par fisk i området.

Kuling fra øst og direkte pålands vind besværlig gjorde det en smule at få lagt tackler ud på de valgte spots, men sammensætningen af de nye Fusion stænger og XTX LC 8000 hjulene, gør det ifølge Martin til en sand fornøjelse, at kaste både præcist og langt.

Kl. 00.30 fløj linen af hjulet på højre stangen og en vild fight i 20 sek/m vind var i gang. Allerede fra start var der ingen tvivl om at der her var tale om en af de større fisk i søen. Men de nye Fusion stænger i 3,5lb klarede de lange tunge seje træk fighten igennem til perfektion og til sidst kunne en solid spejler glide i nettet og efterårets første STORE karpe var en realitet. Hele 21,1 kg, fordelt på 92 cm.

Igen et solidt kroghold med Martins foretrukne kombi slip D rig bundet på JRC’s tackle sortiment CONTACT!

Som en bonus information tilføjer Martin at der med de nye JRC Fusion stænger naturligvis medfølger lineklips!

Du kan læse mere om de XTX LC hjul, flere andre nye hjul modeller og alt det andet lækre JRC grej på; Carp Fishing, Carp Rods, Carp Gear – JRC® EU (jrcfishing.eu)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *