Hardy i England har til 2020-sæsonen videreudviklet en af deres mest populære fluehjul i nyere tid, nemlig det ultra-lette Hardy Ultralite MTX, som blev introduceret i 2017, og som var Hardy´s første hybrid-hjul fremstillet ved brug af en banebrydende Hybrid Carbon-konstruktion.

Hardy introducerer nu det nye Hardy Ultralite MTX-S, der foruden at have fået et kosmetisk facelift, nu også er blevet forsynet med et nyt forseglet bremsesystem, der er designet til effektivt at modstå indtrængende snavs, sand og vand.

Hybrid Carbon-konstruktionen af hjulrammen giver en perfekt balance mellem styrke og lethed i et smukt design, og i kombination med det nye forseglede bremsesystem, er hjulet som skabt til krævende saltvandsfiskeri, hvilket resulterede i, at Hardy Ultralite MTX-S løb med førstepræmien ved dette års EFFTEX-messe for ”Bedste nye fluehjul”.
Hardy Ultralite MTX-S er desuden forsynet med en særdeles brugervenlig og let-justérbar ”Color Code”-bremseknap, der sikrer fuld kontrol af bremsen under fights.

Specs:
• Hybrid Carbon Fibre / Alloy Main Frame
• Nyt forseglet Carbon Fibre Disc Drag System, der sikrer bremsen mod indtrængende vand og snavs, og giver en blød og kraftfuld bremse med enestående kontrol
• Ultralet og elegant design
• ”Color Code”-bremseregulator for let og præcis bremsejustering.
Hardy Ultralite MTX-S fås i størrelserne 3000 (#3/4/5), 5000 (#5/6/7) og 7000 (#7/8/9), og forventes tilgængelig hos førende Hardy-forhandlere i slutningen af 2019.

Vejl. priser fra 3.799,-

For yderligere info om Hardy´s produkter og forhandlere kan Pure Fishing Danmark kontaktes på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *