Svenske Abu Garcia introducerer netop nu en uhyre spændende tilføjelse til den dansk udviklede serie af deres populære gennemløbsblink med navnet MO INLINE, nemlig en lille UL-version på blot 6 gram, som er det oplagte valg til fiskeri efter bl.a. sky havørreder på kysten, eller selektive regnbueørreder i P&T-søen.

MO INLINE UL-serien omfatter hele 12 udvalgte og forførende farvekombinationer, hvoraf 8 farver er målrettet fiskeriet i P&T-søerne, mens 4 farver er effektive gengangere fra kystversionerne på 16 og 24 gram.

MO INLINE-gennemløbsblinket har alle de egenskaber, som man forventer af en effektiv gennemløber. Det kan fiskes med forskellige hastigheder uden at miste sit bevægelsesmønster, som er varieret med jævne udslag, og ved spinstop vil MO INLINE falde mod bunden i en sidegående og roterende bevægelse.

MO INLINE UL leveres i forpakning med både enkelt- og trekrog i ultraskarp kvalitet, samt tilhørende stop-perle, solid-ring og split-ring for perfekt montering og sikker krogning.

MO INLINE har fra starten af vist sig at være et uhyre effektivt gennemløbsblink, uanset om målet har været havørreder, havbars, makrel eller hornfisk, og med de nye 6 grams versioner er mulighederne blevet udvidet yderligere.

Vejl. udsalgspris: 49,-

Yderligere informationer om MO INLINE og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *