Abu Garcia´s ekstremt populære serie af robuste lavprofil-multihjul til krævende fiskeri, Ambassadeur Revo Beast, er til 2020-sæsonen blevet udvidet med en ny og ekstra prisvenlig tilføjelse.

Det nye Ambassadeur Revo Beast™ X er specifikt fremstillet til predator-fiskeri efter hårdt fightende fisk og til kast med mellemstore predator-agn. Ambassadeur Revo Beast® X er ligesom de øvrige hjul i Revo Beast™-serien, bygget op om en superlet aluminiumsramme med X2-Cräftic™-legering, der sikrer en høj korrosionsbestandighed, og med et drøn-solidt Duragear™-drev i messing, hvormed der opnås et optimalt forhold mellem vægt og ydeevne.

MagTrax™-kastebremsen sørger for lette og kontrollerede kast, mens Carbon Matrix Hybrid-bremsen sikrer et blødt og præcist bremsetryk under fight på op til hele 10,8 kg.

Ambassadeur Revo Beast™ X er desuden forsynet med et unikt gavl- og spoledesign, hvorved man med et enkelt klik kan frigøre endegavlen, og dermed få hurtig og ubesværet adgang til spolen og bremsesystemet.
Endelig kan man på undersiden af hjulet finde en lille og funktionel smøreport, som giver let adgang til smøring af hjulet, og som dermed betyder at hjulet kan køre let og ubesværet i mange år fremover.
Ambassadeur Revo Beast™ X har en gearing på 6.4:1 og fås i størrelse 40/41 til hhv. højre- og venstrehånds-indspinning.

Specs:
• 7 rustfri stålkuglelejer + 1 IAR-leje, der giver en blød og ubesværet gang.
• X2-Cräftic™ legering yder en optimal korrosionsbeskyttelse af hjulrammen.
• Carbon Matrix Hybrid Drag System™-bremsesystem, der kan håndtere et ekstra stort pres og samtidig bibeholde en blød og præcis bremseevne.
• Duragear™-gearsystem i messing og innovativt D2 Gear Design™, der sikrer et præcist tilpasset gear med en lang levetid.
• DuraClutch™-koblingssystem for en præcis og kontant til- og frakobling af spolen.
• Gennemtænkt gavldesign, der med et enkelt klik giver let og lynhurtig adgang til spole og bremsesystemet.
• Ergonomisk håndtag og stjernebremse sikrer et behageligt greb og fuld kontrol under fiskeri.
• Smøre-port for nem smøring af gear og drev.
• Vægt: 265 g.

Oplev det nye Revo Beast™ X allerede nu hos din førende forhandler.

Vejl. udsalgspris: 1.999,-

Yderligere informationer om Ambassadeur Revo Beast™ X og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *