Verdens mest populære Put & Take-agn; nemlig Berkley Powerbait kommer nu i 4 nye hotte farvekombinationer, der nok skal vække interesse hos både fisk og fiskere i den kommende tid.

Der er bl.a. tale om 2 varianter med navnene Gold Vein og Silver Vein, der som navnet antyder kombinerer en hvid bait med hhv. guld- og sølv-metallic farver.

Den tredje variant har betegnelsen Mallow Glow Red Fleck, og består ligeledes af en hvid bait med rødt glitter og selvlysende effekt til fiskeri i grumset vand eller til fiskeri i mørke.

Den fjerde og sidste variant har betegnelsen Bumblebee, og består af en gul og sort farvekombination uden glitter.

Alle 4 varianter indeholder naturligvis stadig den samme unikke duft- og smagsformel, der gør Berkley® PowerBait® uimodståelig for fiskene, og som gang på gang har vist sig alle andre naturlige såvel som kunstige agn overlegne.

Berkley® PowerBait® er nem at anvende for både børn og voksne, og agnen kan formes efter behov og temperament. Samtidig kan Berkley® PowerBait® fiskes både stationært på bunden eller aktivt efter et bombardaflåd, og giver dermed mulighed for et yderst varieret fiskeri.
Vejl. udsalgspris:65,- kr./stk.

Yderligere informationer om Berkley Powerbait og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *