Abu Garcia lancerer nu det nyeste skud på stammen i den eksklusive Revo-spinnehjulserie, og det er Abu Garcia´s japanske team der har stået for udviklingen af hjul-serien, der har fået navnet Abu Garcia Revo ALX Theta.

Der er tale om en serie af superlette spinnehjul, og foruden at være spækket med de bedste elementer fra Abu Garcia´s øvrige Revo-serie, er Abu Garcia Revo ALX Theta desuden forsynet med et nyt Salt Shield leje-koncept, der yderligere forbedrer korrosionsbestandigheden og holdbarheden ved langvarig påvirkning af saltvand.

Det præsisions-fræsede geardrev ”AMGearing™” sikrer desuden en præcis og blød gang, mens det pålidelige og gennemtestede Carbon Matrix™-bremsesystem, sørger for et altid stabilt og kraftfuldt bremsesystem, der tæmmer selv de mest brutale rovfisk.

Abu Garcia Revo ALX fås i 10 modeller med forskellige gearinger og spoledybder og fås desuden i størrelser fra 1000 – 5000, hvilket giver rig mulighed for at finde en model og størrelse, der passer til de fleste typer af moderne spinnefiskeri.

Specifikationer:
• 7 rustfri HPCR™-stålkuglelejer med SaltShield-beskyttelse + 1 IAR-leje, der tilsammen giver en blød og ubesværet gang samt forbedret korrosionsbestandighed
• AMGearing™ – et præsitionsfræset gear-drev, der sikrer en præcis gearing og en høj styrke
• Carbon Matrix™ bremsesystem, der kan håndtere et ekstra stort pres og samtidig bibeholde en blød og kontant bremseevne
• Helstøbt hjulhus med Durametal™-legering, der kombinerer lethed med ekstra høj stabilitet
• C6 Carbon-rotor for en ekstrem lav egenvægt af rotoren
• Rocket Line Management System™, der sikrer højeste linekontrol for alle linetyper

Vejl. udsalgspris: 2.599,-

Oplev Abu Garcia Revo ALX Theta hos førende forhandlere landet over.
Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *