Hardy Ultradisc UDLA er navnet på en spritny serie af moderne og opdaterede højspole-fluehjul, som Hardy netop har introduceret, og som afløser den populære Ultralite CADD-serie.

Hardy Ultradisc UDLA er udviklet med fokus på de såkaldte ESN-teknikker (European Style Nymph), hvor der fiskes med ekstra lette og tynde line-setup´s efter ultrasky fisk, og med et nyt og innovativt design af hjulrammen er det lykkedes Hardy, at reducere vægten med hele 20 % i forhold til hjulets forgænger, hvilket samtidig gør Hardy Ultradisc UDLA til Hardy´s letteste Disc Drag-fluehjul nogensinde.

Det utroligt bløde og præcise Disc Drag-bremsesystem sikrer desuden, at man opnår optimal bremsekontrol, hvilket giver mulighed for anvendelse af ultra-tynde og lette flueliner/-forfang.

Hardy Ultradisc UDLA fås i modeller fra str. 3000 op til str. 10000, og kommer i en elegant ”gun metal”-farve med grønne detaljer, der passer perfekt til Hardy´s nye Ultralite-stangserie. Derudover kan hjulet også fås i en smuk dybsort udgave med orange detaljer i modeller fra str 3000 op til str. 7000.

SPECIFIKATIONER:
– Nyt innovativt design af hjulrammen
– Hardy letteste Disc Drag-fluehjul nogensinde
– Multi-skivebremse system for en blød og præcis bremseeffekt
– Captive spool-release system for let og hurtig montering af spolen
– Vendbart fra højre- til venstrehånds-indspinning

Hardy Ultradisc UDLA vandt prisen for ”bedste nye fluehjul” ved dette års udgave af den amerikanske ICAST-messe, og vil være tilgængelig hos de danske Hardy-forhandlere ved udgangen af 2020.

Vejl. priser fra 2.199,-

For yderligere info om Hardy´s produkter og forhandlere kan Pure Fishing Danmark kontaktes på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *