Abu Garcia er med helt i front, når man taler om topkvalitets-produkter til hardcore predator-fiskeri, og den nye Abu Garcia Beast Pro-stangserie er et tydeligt eksempel på dette, hvor alle kræfter er lagt i at skabe den ultimative kastestang til krævende fiskeri efter gedder i XXL-størrelse.

Den kraftfulde klinge er fremstillet i ultra-solid 36T high-modulus kulfiber, og for at tilføje yderligere styrke og balance, er der desuden anvendt X-Wrap teknologi til at skabe det perfekte forhold mellem følsomhed, styrke og respons.

Abu Garcia Beast Pro er desuden forsynet med de bedste detaljer, hvor den pålidelige og stærke Fuji-hjulholder, samt de elegante og slidstærke Fuji Alconite stangøjer i kombination med det lette split-håndtag i lækker A-Grade kork fuldender oplevelsen og sikrer, at intet er overladt til tilfældighederne.

Abu Garcia Beast Pro fås i 12 modeller med forskellige kastevægte og i længder fra 7 fod til 9 fod til både spinne- og multihjul, og er specielt designet af geddefanatikere til geddefanatikere.

Specs:
• Udviklet specifikt til groft geddefiskeri
• Stærk topkvalitetsklinge i 36T-kulfiber med X-Wrap Technology for yderligere styrke
• Robuste og slidstærke to-benede Fuji Alconite stangøjer
• Solid og pålidelig Fuji® hjulholder
• Let og komfortabelt split-håndtag i lækker A-Grade kork

Vejl. udsalgspriser fra: 2.199,-

Oplev Abu Garcia Beast Pro-stængerne hos førende forhandlere landet over.
Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *