Berkley PowerBait Sardine Jig

Blandt mange spændende nyheder fra Pure Fishing for 2020/2021 sæsonen finder vi en jig der har et stort potentiale på det danske marked.

Jiggen er blyfri og imiterer på bedste vis mindre fødefisk som mindre sild og brislinger og den slanke udformning betyder at jiggen også vil kunne bruges hvor rovfiskenes menu består af tobis. Ja stort set alle steder hvor rovfisk har småfisk på menuen.
Grundet halens design og det bløde materiale har jiggen en meget levende gang i vandet og Berkley har tilmed ”gemt” størstedelen af krogen i jigkroppen for at gøre jiggen ”grødefri” og sikre at jiggen kan fiskes midt imellem tangskove og grødebælter. Berkley Power Sardine vil derfor gøre det muligt at fiske tættere på den vegetation som fisk ynder at opholde sig ved og dermed gøre fiskeriet mere effektivt.

Berkley Powerbait  ”Power Sardine” jig er oprindeligt er designet til fiskeriet efter havbars men denne nye jig giver lystfiskerne i Danmark et hav af muligheder.
Jiggen spås store muligheder på den jyske vestkyst i jagten på havbars og ikke mindst pighvar. Da krogen stort set er gemt i kroppen kan jiggen trækkes stille hen over sandbunden uden at krogen fanger tang og andre ting.
Havnetorskene burde også falde i stribevis for denne dejlige snack, ligesom 15 cm udgaven ligner et perfekt match til jigfiskeri efter torsk på lavt vand fra turbåd eller småbåd.
Derudover bør makreller og aborrer være villige prøvesmagere og især i aborrefiskeriet kan den skjulte kan krog gøre en forskel idet jiggen kan fiskes meget langsomt hen over bunden uden at fange grøde og andre forhindringer.

Berkley Power Sardine er en del af Berkleys mægtige PowerBait univers og det betyder naturligvis at jigkroppene er tilført Berkleys PowerBait duftstof. Et duftstof som beviseligt giver lystfiskeren en ekstra fordel idet jiggen dufter bedre end almindelige agn.

Berkley Powerbait  ”Power Sardine” jig føres i pakninger med én jig og to ekstra jighaler i i alt 8 spændende farver.

  • 9 cm – 10g
  • 12 cm – 20g
  • 15 cm – 40g

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *