Det nye Penn CLash II stråler i efterårssolen.

PENN Clash er det ultimative spinnehjul til de krævende opgaver ved kyst, sø og på havet.
Med CNC Gear teknologi og det kendte og pålidelige HT-100 carbon bremsesystem er der ikke de fiskearter i Danmark som Penn Clash ikke kan tæmme.

Penn hjul er kendt for deres sejhed og styrke og disse egenskaber er naturligvis videreført i Penn Clash II. Gearet er skåret ud af ét stykke metal hvilket giver større præcision og højere modstandskraft.

For at sikre hjulet optimalt mod elementernes raseri har man udstyret hjulet med en hydrofob linerulle og ”clutch armor system” hvilket dækker over forbedrede forseglinger omkring linerullen og andre kritiske komponenter inde i hjulet. Forseglinger der er med til at forhindre at saltvand trænger ind i lejerne og dermed forringer hjulets performance.
Hjulhuset og sideplader er udført i metal hvilket yderligere understreger hjulets høje kvalitetsniveau.

Lineoplægget er perfekt takket være LEVELINE lineoplæg og det bliver det ved med at være, kast efter kast efter kast efter kast…

Penn Clash II er tilgængeligt i følgende størrelser:
1000
2000
2500
3000 (leveres med alm fingregreb og power greb)
3000 High Speed (leveres med power greb)
4000 (leveres med alm fingregreb og power greb)
4000 High Speed (leveres med power greb)
5000

Designet har fået et løft. Væk er de klassiske Penn farver sort og guld og Clash II fremstår nu i en flot og tidsløs ”gunsmoke” gråmetal/silver farve som får hjulet til at syne lettere om end det ikke har tabt sig i forhold til sin forgænger. High Speed udgaverne er blevet påført mindre røde detaljer således at man nemt kan skelne mellem de almindelige udgaver og high speed versionerne.

Penn Clash II vil i Danmark være den perfekte makker på den åbne kyst i jagten på saltvandets havørreder, ligesom det vil egne sig perfekt til geddefiskeren der dyrker spinnefiskeriet efter ferskvandskrokodillerne.
I de mindre størrelser finder man perfekte hjul til såvel aborrefiskeriet som det almindelige ørredfiskeri.

Tjek Clash II ud i din lokale grejbutik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *