Amerikanske Berkley, der står bag en lang række af verdens absolut bedste fiskeliner, har netop udvidet deres sortiment af moderne kvalitetsliner med et spritnyt sortiment under fælles-betegnelsen SICK.

I SICK-sortimentet finder du både flettede PE-liner, fluorocarbon-liner samt en ny serie af stærke og alsidige monofil-liner (nylon) med en lang række af anvendelsesmuligheder.

Med sin høje brud- og knudestyrke samt slidstærke overflade i kombination med monofil-linernes generelle egenskaber, er Berkley SICK Monofilament en oplagt line til såvel nybegyndere som den rutinerede lystfisker, der ønsker en stærk og let-anvendelig monofil-line.

Berkley SICK Monofilament har desuden en lav elasticitet, og den lave spolehukommelse samt linens glatte overflade, giver rigtigt gode kaste-egenskaber, uanset om man anvender spinne- eller multihjul. De tynde diametre er perfekte til fiskeri efter bl.a. sky ørreder og stallinger m.m., mens de tykkere diametre er oplagte til fiskeri efter eksempelvis laks, sandart eller gedde.

• Glat overflade og lav spolehukommelse for forbedrede kasteegenskaber
• Høj knude– og brudstyrke, samt slidstærk overflade
• Nem at anvende for både nybegyndere og rutinerede lystfiskere

Fås i Danmark i følgende længder: 300 meter
Farve: Clear (Klar)

Vejledende udsalgspris:
300 m.: 130,- kr./stk.

Oplev Berkley SICK allerede nu hos førende forhandlere landet over.

For yderligere info om Abu Garcia kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *