Irena Mathiasen brugte en af weekends dage på søen i jagten på de glubske forårsgedder.

– Jeg startede dagen med at fiske med den nye Berkley Zilla Glider 160 i farven ‘Rudd’, hvilket er en fantastisk farve til det lidt grå vejr som vi havde denne lørdag. Jeg havde forventet at dagen ville byde på flere men mindre fangster, så jeg var slet ikke forberedt på hvad der skete, kort efter vi havde startet vores fiskeri. Efter et slag med jerkbaiten lod jeg agnen pause lidt, og da jeg igen slår med stangen stopper min bevægelse brat.

Min Zilla stod fuldstændig stille, men det var ikke grøden der var den skyldige denne gang! Tungt og stabilt begyndte fisken at svømme rundt, uden at lave det vilde ballade – det var før den kom tæt på båden i hvert fald. For hver gang den nåede i nærheden af vandoverfladen, stak den ned mod dybet igen. Selvom man nemt kan have lyst til at lave en panik netning bare fordi man SÅ gerne vil nette fisken, må man væbne sig med tålmodighed og indse at det er gedden der styrer showet. Jeg måtte bare lade den køre lidt træt.

Efter et par minutters fight, kunne jeg trække den smukke gedde indover netrammen og glæden spredte sig i båden. Først da indså jeg at den her, den var altså STOR. Vægten stoppede 10,3 kg og efter et hurtig billede kunne jeg genudsætte den store dame. Selvom jeg ikke fangede mere denne dag, må man sige at jeg er yderst tilfreds med den første geddetur efter fredningen. Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg starter med at binde på linen, på min næste geddetur.

Mit geddesetup består af :
Abu Garcia Beast Pro 802H Allr Pike 40-100g Cast
Abu Garcia Revo Beast
På hjulet har jeg Spiderwire Stealth Smooth 8 0.23 mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *