Berkley FireLine Fused Tough

0

Amerikanske Berkley introducerer netop nu den nyeste udgave af den ikoniske Berkley Fireline, nemlig den nye Berkley FireLine Fused Tough, der løfter arven for deres mest berømte line til nye højder.
Med en ny type coating og en unik fremstillingsproces, der sammensmelter og -fletter tusindvis af supertynde og ekstremt stærke Dyneema-fibre til en tæt 8-trådet superline, har Berkley´s amerikanske forskere udviklet en ny FireLine, der er blevet endnu mere rund, glat og slidstærk end nogensinde før.
Dette betyder også, at linen bliver både blødere og mere fleksibel i brug, og sikrer desuden et langt bedre lineoplæg end tidligere, hvilket i sidste ende resulterer i både øget kastelængde og en langt større præcision i kastet.
Den nye Berkley FireLine Fused Tough er nu 5 gange mere slidstærk end traditionel Fireline, hvilket betyder en markant reduktion af risikoen for line-brud, og giver den bedste sikkerhed mod skarpe sten, klipper og nedfaldne grene.
Berkley FireLine Fused Tough fås i spoler på hhv. 150, 300 og 1800 m. i farverne Crystal (hvid), Smoke (sort) og Flame Green (grøn).

Yderligere informationer om Berkley FireLine Fused Tough og førende forhandlere kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *