Til alle rejselystne lystfiskere med hang til at jage store fisk under fremmede himmelstrøg, introducerer PENN nu en ny bred serie af robuste og flerdelte rejsestænger under overskriften PENN Overseas XT.

Med de nye PENN Overseas XT får du en solid og pålidelig rejsekammerat med samme høje kvalitet og styrke, som du er vant til fra PENN, og serien indeholder en lang række 4- og 5-delte modeller til både pirkefiskeri, kastefiskeri, popping, jigging, surf m.m.

Klingerne er alle fremstillet ved hjælp af SLS3 kulfiber-konstruktion, der giver mulighed for at skabe en tynd klinge med en ekstrem høj styrke. Desuden er alle stængerne i PENN Overseas XT-serien monteret med topkvalitets Fuji-stangøjer for optimal beskyttelse af linen, samt pålidelige og gennemtestede Pac-Bay og Fuji-hjulholder, afhængig af model.

For optimal komfort og styrke, er alle PENN Overseas XT-stængerne monteret med komfortabelt håndtag i blød og slidstærk EVA-skum, og desuden medfølger praktisk stangrør for høj beskyttelse af stangen under transport.

Specifikationer:
• Flerdelte modeller for lettere transport
• Klinge med superstærk SLS3 kulfiber-konstruktion
• Robuste og slidstærke Fuji stangøjer
• Pac-Bay og Fuji-hjulholder, afhængig af model
• Ergonomisk udført håndtag i blød og modstandsdygtig EVA-skum
• Leveres i praktisk stangrør, der yder høj beskyttelse af stangen under transport

Vejl. priser fra 1.599,-
Oplev hele PENN Overseas XT-serien allerede nu hos førende PENN-forhandlere landet over.

Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *