En af PENN´s seneste tilføjelser til det omfattende sortiment af robuste og pålidelige havhjul, er en ny og attraktiv serie af lækre og solide saltvandsbestandige lavprofil-multihjul i den populære PENN Squall-serie.

Med det nye PENN Squall Low Profile får du den samme høje kvalitet og overbevisende kraft, som du er vant til fra PENN – blot i en mindre ”indpakning”.

Med en maskinfræset og anodiseret aluminiumsramme er hjulet sikret en stærk og korrosionsresistent letvægtsopbygning, og 5+1 kuglelejer i rustfrit stål sørger for en blød og ubesværet gang.

Det drønsolide drev er fremstillet i maskinfræset messing, hvilket giver et slidstærkt og robust gear, der kan modstå et hårdt pres fra store fisk, mens den ekstremt pålidelige HT-100™ bremse sikrer en altid jævn og præcis bremseeffekt.

Endelig er PENN Squall Low Profile forsynet med magnetisk kastebremse, der sikrer lange præcise kast og reducerer mulighed for overløb af linen.

PENN Squall Low Profile fås med højrehånds-indspinning i størrelserne 200, 300 og 400, og fås desuden med en gearing fra 6.2:1 til 7.3:1, afhængig af størrelsen. PENN Squall Low Profile fås derudover også i størrelse 300 med venstrehånds-indspinning.

Specifikationer:
• Anodiseret aluminiumsramme for styrke og stabilitet
• 5+1 rustfri stålkuglelejer for blød og ubesværet gang
• HT-100™ bremse i carbon fiber for uovertruffen bremsekraft og pålidelighed
• Magnetisk kastebremsesystem for lange præcise kast
• Maskinfræset messinggear for en præcis og solid gearing
• Spole med integrerede linekapacitets-markeringer

Vejl. priser fra 1.999,-
Oplev det nye PENN Squall Low Profile fra foråret 2021 hos førende forhandlere landet over.
Yderligere forhandlerinfo kan fås hos Pure Fishing Danmark på tlf. 8644-7899.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *