Tequila PowerBait består af 8 nye varianter af PowerBait, som kun er tilgængelig på det danske marked og kun i en begrænset periode.

Med tydelig reference til markedet for spiritus, har denne special-serie fået navnet Tequila, hvilket ikke er uden grund, da disse varianter adskiller sig fra de øvrige Powerbait-varianter på flere punkter.

For det første er der nemlig tale om nogle helt nye farve- og duft-kombinationer, hvor farverne tager udgangspunkt i nogle virkeligt hotte, effektive og iøjnefaldende farve-kombinationer, mens duftene er et mix af den sædvanlige Powerbait-duft blandet med 2 helt nye naturlige ”dufte” af hhv. Worm og Worm/Garlic.

Men der hvor Tequila-varianterne virkelig adskiller sig fra de øvrige Powerbait-varianter, er ved at der i bunden af hvert glas – ligesom i spiritus-terminologien – findes et par lækre ”juicy” Honeyworms, som ligeledes har en lang og imponerende fangst-historik bag sig.

Der er derfor mulighed for at kombinere effektiviteten fra den verdenskendte Powerbait Dough med det naturlige ”look and feel” fra de naturtro Honeyworms, som giver ekstra mulighed for at øge fangstmulighederne med det bedste fra to verdener.

Tequila PowerBait kommer i følgende fire farver: Tequila Fire, Tequila Lime, Tequila n’ Salt og Tequila Sunrise.

Farverne i de nye PowerBait Tequila (Foto: Michael Pedersen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *