Predator konkurrencer hvor der fiskes gedde, aborre eller sandart, eller en kombination af de tre arter, oplever til stadighed stigende popularitet og tilslutning. Denne tendens er særligt udtalt i resten af Europa, herunder særligt Sverige, Tyskland og Holland.

Konkurrencerne løber enten af stablen som private arrangementer eller som de meget populære team konkurrencer hvor der fiskes om æren mellem diverse relevante grossister indenfor fiskegrejsbranchen.

Team ABU GARCIA/BERKLEY har virkelig gjort en god figur i årets konkurrencer og den særlige fokus på udviklingen af fiskegrej specifik rettet mod gedde, aborre og sandart ser virkelig ud til at levere top resultater!

I årets Predator Tour konkurrence, en stor international konkurrence med 149 deltagende hold, lykkedes det 2 Team ABU GARCIA/BERKLEY at placere sig helt i toppen på henholdsvis en 4. og en 2. plads.

Det gode fiskeri og de dermed følgende gode placeringer stopper dog langtfra her i det Team ABU GARCIA/BERKLEY formåede at placere sig helt i top på yderligere 3 af årets store konkurrencer!

I forårets “Perchfight 2022” blev det til en 1. plads for Team ABU GARCIA/BERKLEY bestående af Tobias Fränstam og Adrian Lundberg og sejren blev sikret gennem brugen af ABU GARCIA “Spike” serien som er målrettet mod aborre- og sandartfiskeriet. Specieludviklede stænger, hjul og tilbehør gør at man får det helt rette værktøj til opgaverne!

De dygtige Pro fiskere fra ABU GARCIA og BERKLEY fortsatte deres dominans i årets “Pikefight 2022” hvor det lykkedes Tobias Fränstam og Evelina Henriksen at affærdige al modstand, vinde alle dagene og slutteligt tage den samlede sejr!
For geddefiskerne var det særligt grejet fra ABU GARCIA “Beast” serien som var en stor hjælp. Særligt Beast jiggene og Beast stængerne leverede varen!

Beast Twintail jiggen som virkelig gjorde en forskel i årets Pikefight!

Men det hele var ikke slut for de højagtede fiskegrejs brands. Da vinderen af årets “Zander Pro 2022” skulle findes, live ved “Angelwelt Show” i Berlin, ja der kunne et Team ABU GARCIA/BERKLEY atter tage den samlede sejr! Christoph Barra og Freddy Harbort vandt top 5 og havde derudover konkurrencens største sandart på hele 95 cm som ikke kunne holde tænderne fra en Berkley Sick Vamper jig.

Se videoerne herunder og følg Team ABU GARCIA/BERKLEY i finaleudgaverne af Perchfight 2022, Pikefight 2022 og Zander Pro 2022. Alle episoder kan findes på youtube.

Perchfight 2022 finale
Pikefight 2022 finale
Zander Pro 2022 finale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *