Med den nye PENN AUTHORITY-hjulserie, sætter PENN nye standarder for toptunede spinnehjul til fiskeri i ekstreme miljøer.

Ved at kombinere et CNC-præcisionsfremstillet rustfrit gear med PENN´s ekstremt stærke og pålidelige Dura-Drag bremsesystem, har PENN udviklet en serie af spinnehjul til alsidigt fiskeri i saltvand, der ikke bare har en blød og præcis gang, men som også har masser af kraft og overskud til at tæmme alt fra ”the deep blue”.

Med en ny IPX8-forsegling af hjulhus, -rotor og sidegavle, har PENN AUTHORITY opnåetden bedst mulige forsegling og beskyttelse mod indtrængende vand nogensinde, og med et optimeret 12+1 kuglelejesystem sikres, at hjulet kører jævnt og problemfrit under alle forhold.

PENN AUTHORITY fås desuden i 7 forskellige størrelser fra str. 2500-10500, og med et udvalg af forskellige gearinger fra 4.7:1 til 7.0:1 er der et PENN AUTHORITY til enhver fiskesituation.

De mindre størrelser på 2500-3500 er perfekte til kystnært fiskeri efter eks. de hjemlige havørreder og havbars samt til fiskeri i åerne efter større rovfisk. Størrelserne fra 4500-7500 er oplagte til krævende fiskeri overalt i verden efter eks. store maller, brutale cubera snappers eller grove roosterfish. Størrelserne på 8500-10500 er med sit ekstreme bremsetryk op til 27 kg., designet til at stoppe bluefin tun og GT i rekordstørrelse.

Specs:

  • IPX8-forseglet hjulhus og spole, der giver højeste beskyttelse mod indtrængende vand
  • Full Metal-hjulramme, -sider og -gavle for øget styrke og stabilitet
  • CNC Gear teknologi med ekstra forstærket drev i rustfrit stål, der sikrer et perfekt tilpasset gear med uovertruffen styrke
  • Optimeret og forseglet Slammer bremsesystem med Dura-Drag for ekstrem bremsekraft og styrke
  • 12+1 rustfri forseglede kuglelejer
  • Levelineâ Slow Oscillation linefører-system for et optimeret lineoplæg
  • Medfølgende og udskiftelig Hypalon-håndtagsknop
  • Størrelse 2500-5500 har automatisk bøjle-tilslag
  • Størrelse 6500-8500 har manuelt bøjle-tilslag

Vejl. priser fra 5.999,-

Oplev hele PENN AUTHORITY--serien fra den 01. november 2022 hos førende PENN-forhandlere landet over.

For yderligere info om PENN kan Pure Fishing Danmark desuden kontaktes på kundeservice@purefishing.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *