PENN Regiment III Solid Carbon

0

Det er alment kendt, at stængerne fra amerikanske PENN er super-robuste og stærke stænger, der er udviklet til krævende fiskeri over hele verden, og med den nye PENN Regiment III Solid Carbon-serie, slår PENN endnu en stor streg under dette faktum.

PENN Regiment III Solid Carbon-stængerne er en helt ny serie af unikke bådstænger med klinger, der er fremstillet i massiv kulfiber med en speciel ”Spiral Armor”- teknologi, og som er det optimale valg til krævende bådfiskeri, hvor der virkelig skal sættes hårdt mod hårdt.

Denne 100 % massive Carbon Cross Wrap-opbygning resulterer i en praktisk talt uopslidelig og alligevel ekstremt slank og følsom klinge, som er opbygget af flere lag 46T- og 30T-carbon med en massiv 24T-carbonkerne.

Med sine saltvandsbestandige stangøjer i rustfrit stål og ergonomisk tilpassede høj-densitets EVA-håndtag, der er både slidstærke og nemme at rengøre, er disse stænger virkeligt noget udover det sædvanlige, og er således også et perfekt valg til hårdt og tungt havfiskeri efter mange arter, hvor de tungere versioner er i stand til at stoppe enorme blåhajer og helleflyndere!

  • Massiv carbon-klinge med Spiral Carbon Armor-teknologi
  • Praktisk talt uopslidelige og ekstremt slanke klinger
  • Saltvandsbestandige stangøjer i rustfrit stål
  • Ergonomisk håndtag i komfortabel EVA-håndtag, der er både slidstærk og let at rengøre
  • X-cross bund-dup i gummi

PENN Regiment III Solid Carbon fås i 7,6 og 8 fod i klasserne 4-8 lb., 6-12 lb., 12-20 lb. samt 20-30 lb.

Vejl. priser fra 1.899,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *