Abu Garcia har 100 års jubilæum i år, og det fejrer vi med en række konkurrencer her på Nap & Nyt henover hele året.

I vores første konkurrence kan du vinde et ophold i den legendariske Abu Stugan ved Mörrumsåen inkl. ophold, forplejning og selvfølgelig fiskeri. Opholdet er fra den 14. – 18. juni 2021.

For at deltage skal du sende en historie med din mest mindeværdige fangst – fanget på et Abu Garcia agn. Det behøver nødvendigvis ikke at være den største fisk, men en fangst, der har brændt sig ind i din hukommelse, fordi den var særlig udfordrende, sjov, fanget i godt selskab, den første af sin slags eller noget helt femte!

Send en mail til info@napognyt.dk med en beskrivelse af fangsten og et billede, som vi kan poste på napognyt.dk.

Vi trækker lod blandt alle deltagere den 29. april 2021.

Pure Fishing Danmark A/S er vært på turen, som har op til 5 deltagere. Transport er for egen regning, men vi plejer at hjælpe til med at koordinere samkørsel. Skulle turen bliver forhindret pga. Corona-restriktioner vil vi selvfølgelig finde et senere tidspunkt for afholdelsen.

Knæk og bræk!

2 thoughts on “VIND ET OPHOLD I ABU STUGAN

  1. På en 6″ ABU let spinnestang, med en ABU 140 hjul monteret (Jeg købte sættet for mine konfirmationspenge)
    Havde jeg en lille ABU REFLEX hvor jeg gik rundt langs bredden af en mindre sø, i håb om at fange et eller andet, så lykkedes det mig at ramme en stime af aborrer, og kunne i næsten hver kast få en ny med ind, i hektiske minutter- for det pludseligt stoppede igen, til jeg flyttede mig og fik fornyet kontakt.
    Som knægt på godt 14år, og havde på en sen eftermiddag fanget nok mere end 40 aborrer, og en enkelt forvirret gedde… Alle genudsat iøvrigt.
    Er der noget og sige til jeg her 35år senere stadig jagter den oplevelse, det var fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *