Toby’en er et af de mest ikoniske blik fra Abu Garcia og netop 12 grams versionen af Toby var udslagsgivende i den fangstrapport, vi har fået fra Martin i vores konkurrence om at vinde et ophold i Abu Stugan. Læs beretningen her:

Da jeg var 17 år ( 1991) havde jeg været en uge i Skotland og fiske i River Spey, men fangede ingenting, men det var en meget flot natur.

Et par uger efter jeg kom hjem, holdte den lokale fiskeklub hornfiskekonkurrence og jeg fiskede med min far på Røsnæs. Jeg fiskede med Cardinal C3 og 12 gr Toby. Jeg fik denne skønhed af en havørred på 6,25 vejet på bismervægt af klubben. Den var 72 cm.

Dengang snakkede jeg jævnligt med fisker og forfatter Jan Grünwald, og han havde aldrig set så tyk en havørred før. Jeg vandt ikke hornfisketuren, men min ørred vandt det år for største. Jeg var en meget stolt ung mand, slutter Martin.

Du kan stadig nå at være med konkurrencen om et ophold i Abu Stugan med forplejning og selvfølgelig fiskeri i Mörrumsåen. Læs mere om, hvordan du deltager her: https://www.napognyt.dk/vind-et-ophold-i-abu-stugan/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *