Fra Michael Iversen har fået denne fine rapport om vinterfiskeri med Atom blinket i vores konkurrence om at vinde en tur til Abu Stugan:

Kalenderen sagde 17/11 men på trods af datoen var vejret mildt, med plus grader og 7 sekundmeter. Perfekt gedde vejr! Den stod på kajakfiskeri, i det vestjyske brakvand.

Jeg var ude med min fætter, som i dagens anledning var ret så hårdt ramt af tømmermænd. og som faktisk endte med flere mistede fisk med en nultur som resultat… Mens jeg derimod havde en dag med masser af flex på min stang hele dagen.

Allerede 2 minutter efter vi kom på vandet havde jeg første fisk på dørgning med et større hybrid agn. Men da jeg bruger multihjul og en geddestang af lettere kaliber, skiftede jeg til et 25 grams Atom Blink i BGL farven ret hurtigt. Denne størrelse er god til at afsøge vand og selv de store fisk kan ikke stå for den!

Med det samme vi kom ud på åbent vand fik jeg den ene fisk efter den anden, og da min fætters fiskeri var gået lidt “i fisk” landede han dem i sit net mens jeg kunne koncentrere mig fuldt ud om fighten. og de gav rigtigt god modstand denne dag og med flere fisk omkring meteren, kom pulsen og humøret også tit op i den høje ende af skalaen, mens de store madammer fik min kajak til dreje den vej de nu synes den skulle i deres aggressive udløb 😀

Efter de første par fisk grådigt havde smasket mit blink, besluttede jeg mig får at spille sikkert og gemme grejkassen langt væk og nyde at i dag var det blink som stod på menuen for sømkasserne.

Som en lille ekstra oplevelse, stødte vi også på resterne af et ko kadaver der flød rundt i overfladen, så måske duften af bøf gjorde at gedderne var blevet lækkersultne og gav mig en fantastisk dag på vandet og håne retten mens vi pakkede grej og kajakker da vi kom op på den jyske muld igen.

Er bogstaver ikke nok, er turen blevet foreviget her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *